Säännöt ja ehdot

HINNAT JA SAATAVUUS

Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat ovat verollisia hintoja, sisältäen kulloinkin voimassaolevien verosäädösten ja määräysten mukaiset verot.

Pyrimme siihen, että kotisivuillamme on viimeinen mahdollinen tieto tuotteen saatavuudesta. Tuotteen poikkeavat saatavuustiedot ilmoitamme tuotteen esittelysivulla. On kuitenkin mahdollista, että saatavuustiedossa on virhe tai siihen on tullut muutos esim. suuren kysynnän vuoksi.Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Varaamme myös oikeuden olla toimittamatta tilausta tai osia siitä, mikäli tuotetiedoissa on ollut hintavirhe tai jos tuotetta ei ole enää saatavilla. MiniFanttin vastuu rajoittuu tilauksen purkamiseen ja mahdollisesti jo maksetun summan palauttamiseen. Näissä tapauksissa otamme virheen/muutoksen huomattuamme välittömästi yhteyttä asiakkaaseen sähköpostilla tai puhelimitse.

 

TILAUSRAJOITUKSET

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen. Ahvenanmaalle lähetettävien toimituksien suhteen ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme verkkokauppa@minifantti.fi. Postimyyntiehtojen mukaisesti myynti alle 18-vuotiaille on mahdollista vain edunvalvojan (holhoojan) kirjallisella suostumuksella. MiniFanttilla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa.

 

TOIMITUS

Toimitustapana käytetään Suomen Postin palveluja. Tilaus lähetetään kirjeenä tai pakettilähetyksenä.  Tilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti kaksi - viisi (2-5) arkipäivää tilaushetkestä, ellei ole toisin mainittu. Jos kyseessä on tilaustuote tai tuote jossa on normaalia pidempi toimitusaika, tai jos tuote on väliaikaisesti loppu, ilmoitamme tuotteen saapumisarvion tuotteen esittelysivulla.

Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan.

Yli 60,00 € tilaukset toimituskulut 0,00€!

 

ECONOMY

Toimituskulut 5,90€/tilaus

Pienemmät tilaukset toimitetaan kirjeenä kotiin ja isommat voit noutaa omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksenperusteella.

 

SmartPOST

Toimituskulut 5,90€/tilaus

Nouda tilauksesi valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin paketin saapumisesta.

 

POSTI EXPRESS FLEX

Toimituskulut 13,00€/tilaus

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.

 

MAKSUTAVAT

1. Checkout. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6).

Checkout-palvelussa maksu suoritetaan  pankkipainikkeiden kautta suoraan pankkitililtä tai luottokunnan kautta (Visa, Mastercard, Visa Electron) ja suoritus näkyy tilillämme saman tien. Valittavanasi on myös Collector-lasku tai osamaksu, Everyday ja Joustoraha osamaksu. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella.

2. Lasku. ENNAKKOMAKSU! Lasku lähetetään sähköpostin. Kun olet maksanut laskun, on suoritus 1-3 pankkipäivän kuluttua tilillämme.

 

PALAUTUKSET

Ellei tuote vastaa odotuksiasi, voit palauttaa sen 14 päivän kuluessa  tuotteen vastaanottamisesta. Tuote on pidettävä olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä, kunnes olet päättänyt pitää tuotteen. Tuotetta voi tutkia siten, kuin se olisi mahdollista myymälästä ostettaessakin ja kuin on tarpeellista tuotteen luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi. Muistahan palauttaa kaikki osat sekä käyttöohjeet. Pakkaa tuote huolellisesti alkuperäispakkaukseen.

Kaikki 14 vuorokauden sisällä postitetut, etukäteen ilmoitetut ja oikealla asiakaspalautustunnuksella lähetetyt palautukset kulkevat postin kautta maksuttomina MiniFantin asiakaspalautuslähetyksinä, eli postimaksua ei tarvita.

 

Mahdolliset kysymykset koskien tuotepalautuksia voit kohdistaa sähköpostilla osoitteeseen verkkokauppa@minifantti.fi

 

Mikäli tuotetta on käytetty edellä kuvattua enemmän ja tuotteen käyttöönoton jälkeen haluat palauttaa tuotteen, pidämme oikeuden veloittaa palautettavasta summasta kuluttajansuojalain mukainen arvonalenema. Joissakin tuotteissa arvo alentuu olennaisesti jo lyhyessäkin käytössä. Pakkaa tuote huolellisesti alkuperäispakkaukseen.

Ilmoitathan palautuksesta etukäteen sähköpostilla.

 

Tuotteen vaihto

Voit vaihtaa tuotteen kerran erikokoiseen tai samanhintaiseen tuotteeseen. Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen eri hintaiseen tuotteeseen, voit tehdä siitä uuden tilauksen ja palauttaa aikaisemman normaalina asiakaspalautuslähetyksenä.


Tärkeää! Säilytä postin palautuksesta antama kuitti, kunnes olet saanut vahvistuksen, että olemme vastaanottaneet lähetyksen. Mikäli lähetys katoaa postissa, emme voi hyvittää tuotteita ilman kuittia palautuksesta.

 

YLIVOIMAINEN ESTE (Force majeure)

MiniFantti ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy myyjästä riippumattomasta ylivoimaisesta esteestä tai muusta myyjän toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta. Tilaajalla ei ole oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta.

 

OMISTUSOIKEUS JA VASTUU

Tavara siirtyy tilaajan omaisuudeksi, kun se on kokonaisuudessa maksettu. Vastuu tavaran kohdistuvasta vahingosta siirtyy luovutushetkellä tilaajalle.

 

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Tilauksen peruutuksesta ilmoitetaan ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun verkkokauppa@minifantti.fi.