Categories
Welcome to MiniFantti

PALAUTUKSET

Ellei tuote vastaa odotuksiasi, voit palauttaa sen 14 päivän kuluessa  tuotteen vastaanottamisesta. Tuote on pidettävä olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä, kunnes olet päättänyt pitää tuotteen. Tuotetta voi tutkia siten, kuin se olisi mahdollista myymälästä ostettaessakin ja kuin on tarpeellista tuotteen luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi. Muistahan palauttaa kaikki osat sekä käyttöohjeet. Pakkaa tuote huolellisesti alkuperäispakkaukseen.

Kaikki 14 vuorokauden sisällä postitetut, etukäteen ilmoitetut ja oikealla asiakaspalautustunnuksella lähetetyt palautukset kulkevat postin kautta maksuttomina MiniFantin asiakaspalautuslähetyksinä, eli postimaksua ei tarvita.

 

Mahdolliset kysymykset koskien tuotepalautuksia voit kohdistaa sähköpostilla osoitteeseen verkkokauppa@minifantti.fi

 

Mikäli tuotetta on käytetty edellä kuvattua enemmän ja tuotteen käyttöönoton jälkeen haluat palauttaa tuotteen, pidämme oikeuden veloittaa palautettavasta summasta kuluttajansuojalain mukainen arvonalenema. Joissakin tuotteissa arvo alentuu olennaisesti jo lyhyessäkin käytössä. Pakkaa tuote huolellisesti alkuperäispakkaukseen.

Ilmoitathan palautuksesta etukäteen sähköpostilla.

 

Tuotteen vaihto

Voit vaihtaa tuotteen kerran erikokoiseen tai samanhintaiseen tuotteeseen. Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen eri hintaiseen tuotteeseen, voit tehdä siitä uuden tilauksen ja palauttaa aikaisemman normaalina asiakaspalautuslähetyksenä.


Tärkeää! Säilytä postin palautuksesta antama kuitti, kunnes olet saanut vahvistuksen, että olemme vastaanottaneet lähetyksen. Mikäli lähetys katoaa postissa, emme voi hyvittää tuotteita ilman kuittia palautuksesta.