Categories
Welcome to MiniFantti

Maksutavat

1. Checkout. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6).

Checkout-palvelussa maksu suoritetaan  pankkipainikkeiden kautta suoraan pankkitililtä tai luottokunnan kautta (Visa, Mastercard, Visa Electron) ja suoritus näkyy tilillämme saman tien. Valittavanasi on myös Collector-lasku tai osamaksu, Everyday ja Joustoraha osamaksu. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella.

 

Collector Commerce Lasku/Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Commercen kanssa, joka on Collector Credit Ab:n laskupalvelu.

Saat tilaamasi tuotteet kotiisi ennen niiden maksamista. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksusi pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta voit saada jopa 60 päivää maksuaikaa.

Voit tilata ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseen ja sinun pitää olla vähintään 20 vuotta tilauksen yhteydessä. Saatuasi laskun voit valita 48 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskusta. Osamaksun nimellinen vuosikorko on 19,2%. Tilinhoitomaksu 2,95 €/lasku.

Collector tekee luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6% kuukaudessa korko viivästyneeltä ajalta.

 

Everyday.fi – joustava maksutapa verkossa

maksa verkko-ostoksesi kerralla kuluttomasti tai luotolla osamaksulla

Ostaessasi Everyday:llä saat käyttöösi jatkuvan luottosopimuksen verkko-ostosten tekemiseen. Sopimus on 300‐2000€ ja voimassa toistaiseksi. Voit itse päättää, haluatko maksaa ostoksesi kuluttomasti laskulla kerralla, jolloin saat keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ostoksellesi tai haluatko maksaa ostoksen kätevästi luotolla osissa.

Kun maksat kertasuorituksena, kulut 0€

- Ei lisäkuluja, mikäli ostos maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä seuraavan kuukauden lopussa, todellinen vuosikorko tällöin on 0%

- Eräpäivä seuraavan kuukauden lopussa

- Esimerkki: teet ostoksen, jonka hinta on 100€ ‐ maksat laskulla eräpäivänä kertasuorituksena 100€

Kun maksat kuukausierissä osamaksulla

- Minimilyhennys 1/5 laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20€

- Eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan kuukausikorkoa 5%

- Esimerkki: teet ostoksen, jonka hinta on 100€ – maksat laskun viidessä kuukausierässä, jolloin tuotteen kokonaishinta on 111,04€ (Maksat tällöin kuukausittain 20€ ja viimeisenä kuukautena 31,38€)

- Tyypillisen 500€:n luottosumman todellinen vuosikorko on 48,52%

 

Jousto lasku ja osamaksu

- 14 päivää korotonta maksuaikaa

- Laskutuslisä 4,90 € / tilaus

Jousto on kotimainen palvelu, jolla rahoitat ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20-75 vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoluottoa voi saada 20-1000 euron ostoksiin. Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Hakiessasi Joustoluottoa tunnistaudut ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täytät lomakkeelle tietosi. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saat heti. Tämän jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty.

Kun maksat joustolla ja valitset maksutavaksi laskun, saat aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutusmaksu 4,90€. Joustorahalla voit maksaa myös erissä 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 4,90€ /lasku lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 29% vuotuista korkoa (kuukausikorko 2,42%).

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä.

 

2. Lasku. ENNAKKOMAKSU! Lasku lähetetään sähköpostin. Kun olet maksanut laskun, on suoritus 1-3 pankkipäivän kuluttua tilillämme.